Ai vrea să înveți o tehnică simplă autosugestie pe care o poți folosi oricând, oriunde și care te ajută de fiecare dată să te simți bine din nou?

Ai nevoie doar de câteva minute pentru a învăța tehnica și apoi o poți realiza în mai puțin de 30 de secunde pentru a reduce și chiar a elimina o durere de cap, de spate sau de stomac!

De cele mai multe ori atunci când simțim durere, această senzație pare de necontrolat. Iar acest lucru se întâmpla pentru că nu am învățat cum să controlăm această senzație astfel încât să o putem controla.

Deocamdată…

Recomandări și precauțiuni înainte de a elimina durerea prin autosugestie

Durerea este un semnal din partea corpului tău care te anunță că există o problemă de care ai nevoie să te ocupi. În acest caz este recomandat să consulți imediat un medic. După ce ai consultat un medic, dacă durerea este în continuare deranjantă, poți alege să folosești și autosugestia pentru a o elimina din viața ta.

Exercițiul de eliminarea a durerii prin autosugestie

Tehnica pe care ți-o voi prezenta te ajută să transformi și să controlezi durerea astfel încât să reduci sau chiar să elimini senzațiile neplăcute, în câteva secunde!

Este o tehnică simplă, rapidă și eficientă de autosugestie care a fost folosită cu succes de sute de persoane până în prezent!

Dacă dorești, poți și tu învăța această tehnică în doar câteva minute și apoi va fi a ta pentru totdeauna! Sunt sigur că o vei folosi de sute de ori pentru a reduce durerile și a te simți din nou bine!

Care sunt rezultatele la care te poți aștepta după realizarea exercițiului de reducere a durerii?

Majoritatea persoanelor care au aplicat această tehnică au obținut o reducere a durerii cu cel puțin 20% imediat după primul exercițiu. După repetarea exercițiului, senzațiile de disconfort s-au redus cu 60-90% iar în multe cazuri au fost complet eliminate.

Efectul autosugestiei poate dura de la câteva ore până la câteva zile (în cazurile în care durerea este cronică).

Cum poți învăța a această tehnică?

Urmărește exercițiul filmat de mai jos și apoi urmează instrucțiunile:

Autohipnoza și autosugestia pentru realizarea schimbărilor pozitive

După ce te-ai convins că poți elimina rapid durerea ta folosind autosugestia, s-ar putea să dorești să aplici autosugestia și în alte aspecte ale vieții tale pentru:

  • Eliminarea obiceiurilor de comportament nedorite;
  • Eliminarea emoțiilor neplăcute și ale blocajelor emoționale;
  • Îmbunătățirea relațiilor și a comunicării cu persoanele importante din viața ta;
  • Cunoașterea și dezvoltarea ta personală și spirituală
  • Și multe altele….
curs autohipnoza esential home ed

Cursul „Autohipnoza Esențial” te ajută să înveți și apoi să aplici tehnicile fundamentale ale autohipnozei și autosugestiei pentru a obține ceea ce îți dorești!

Leave a Reply

Your email address will not be published.