Slăbește cu hipnoza: „Slabi din convingere” la PRIMA TV 

Slabeşte cu hipnoza: „Poveşti adevărate” la ACASA TV

Cum te poate ajuta hipnoza să slăbeşti?

Hipnoza este o modalitate rapidă şi eficientă de a schimba obiceiuri dăunătoare cum ar fi mâncatul în exces – cauza principală pentru care oamenii se îngraşă!

Există 2 cauze majore ce contribuie la creşterea în greutate :

1. Obiceiuri negative, cum ar fi mâncatul în exces sau consumul unor alimente nocive pentru sănătate. Aceste obiceiuri pot să se dezvolte în copilărie sau în alte situaţii din viaţă (maternitate, etc). Odată formate, sunt dificil de înlăturat doar cu ajutorul voinţei. Hipnoza poate cu uşurinţă să producă schimbările pe care le doreşti în obiceiurile tale de alimentaţie.

2. Asocierea dintre mâncare şi sentimente. Majoritatea persoanelor fac această legătură. De exemplu, multe persoane mănâncă din plictiseală sau din cauza stresului. Altele nici nu realizează că mănâncă pe fond emoţional.

Tehnicile hipnotice te vor ajuta să depăşeşti cauzele şi sursele de stres care te fac să mănânci în exces. Acest proces, corelat cu înţelegerea modului în care funcţionează hipnoza te va ajuta să elimini dorinţa de a mânca atunci când nu iţi este foame cu adevărat.

Vei învăţa “Limbajul Secret al Sentimentelor” pe parcursul acestui proces. Prin înţelegerea modului în care sentimentele tale funcţionează, vei putea sa controlezi foarte uşor cantitatea şi calitatea alimentelor pe care le consumi pentru a-ţi atinge greutatea dorită!

Autohipnoza îți asigură un rezultat permanent!

Sunt sigur că doreşti ca schimbările pe care le vei realiza să fie permanente!

Pe parcursul ședințelor de hipnoză vei ajunge să înţelegi motivele reale pentru care nu ai reuşit până acum să slăbești şi de asemenea, vei afla cum poţi să îți foloseşti emoţiile pentru a fi în controlul vieţii tale.

În plus, dacă vei dori, vei putea învăţa cum să foloseşti autohipnoza şi autosugestia pentru a elimina problemele şi neplăcerile cu care te confrunţi în fiecare zi!

Odată ce vei învăţa să foloseşti autohipnoza, vei putea să o foloseşti în continuare pentru a-ţi menţine greutatea, pentru ca tu să araţi întotdeauna extraordinar! Dacă în viitor vei pune câteva kilograme în mod accidental, vei reuşi sa le elimini foarte uşor folosind autohipnoza.

În plus, (şi acesta este un mare PLUS), vei deprinde aceasta nouă abilitate pentru a obţine aproape orice schimbare în viaţa ta!

Hipnoza te poate ajuta să slăbeşti atunci când dietele au eşuat!

Marea majoritate a celor cu care am lucrat până în prezent, au încercat multe alte programe înainte. Au încercat aproape orice dietă sau program de slăbit înainte de a slabi cu ajutorul hipnozei. Au cautat “secretul” de a slăbi fără efort.

Este uşor să slăbeşti. Trebuie doar să consumi mai multe calorii decât mănânci. Probabil că ştii deja acest adevăr.

Important este să găseşti o modalitate de a face ca acest proces să funcţioneze pentru tine, şi atunci când ai slăbit, să îţi păstrezi acea greutate. Este necesar să faci aceste schimbări la nivelul subconştientului, acolo unde sunt obiceiurile şi emoţiile tale. Iar tu poţi face asta foarte uşor cu ajutorul hipnozei.

Va trebui să urmezi o dietă strictă?

Fiecare persoană este diferită în această privinţă. Sunt mai multi factori de luat în considerare: cât vrei să slăbeşti, cat de repede vrei să slăbeşti, dacă vrei sa faci sau nu exerciţii fizice, etc.

O mare parte dintre clienţii mei nu au ţinut nici o dieta pentru a slabi. Alţii au ţinut o dietă când aproape au atins greutatea dorita pentru a elimina rapid ultimele kilograme în plus.

Exista de asemenea anumite persoane care au nevoie sa urmeze o dietă în paralel cu folosirea hipnozei pentru a elimina surplusul de greutate. Cu ajutorul hipnozei, clienţii mei au reuşit să menţină acea dietă până la obţinerea greutăţii dorite.

Hipnoza te conduce spre succes atunci când alte abordări eşuează, pentru că îţi oferă controlul emoţiilor tale. Dacă ai nevoie să ţii o dietă pentru a slăbi, vei reuşi să menţii acea dietă până la atingerea greutăţii ideale. În egala măsura,vei reuşi să-ţi menţii această greutate pe termen lung.

Ce spun cei care au slăbit folosind hipnoza:

„Am încercat tot ce se putea. Am avut rezultate spectaculoase. Dar în timp, ușor, ușor, reveneam la kg de unde am pornit, ba chiar câteva în plus. Aveam impresia că știu multe despre slăbit.

Dar Andrei m-a ajutat să înțeleg unde gafam de fiecare dată. Scăderea în greutate e mult mai mult decât ambiție, dieta, mișcare! Am aplicat ce m-a învățat, am făcut câteva ședințe pe Skype și iată-mă cu 30 de kg mai ușor.

Nu vă ascund că până la Andrei, am mai fost pe la câțiva specialiști în hipnoză, dar am rămas cam cu buza umflată și cu banii luați. Ceea ce m-a învățat Andrei funcționează pe bune!

Până voi ajunge la greutatea ideala mai e cale lungă, dar sunt convins că de data asta și cu ajutorul lui Andrei, va fi ok.”

Claudiu.


„ Nu cu mult timp în urmă, am descoperit situl domnului Andrei Loiso. Am citit pe nerăsuflate totul, inclusiv cartea dânsului și am hotărât să mă programez la o ședința de hipnoză pentru a slabi.

Cu câțiva ani în urmă m-am lăsat de fumat, dar am rămas cu obiceiul nesuferit de a mânca tot timpul, adică zi și noapte. Urmare acestui  fapt m-am “rotunjit” cu  16 kg.

După o singură săptămână de la singura ședință de hipnoză am slăbit 1 kg, în condițiile în care mănânc 3 mese pe zi, inclusiv desert.

Eu consider o mare realizare pentru că am scapăt de obiceiul de a mânca tot timpul. Acum mănânc ca un om normal, și, ce este cel mai important pentru mine, slăbesc.

De aceea îi sunt foarte recunoscătoare, și-i mulțumesc din suflet domnului Andrei Loiso, pentru ajutorul pe care mi l-a dat.” 

Maria

Dacă dorești să urmezi un program de slăbit prin hipnoză te rugăm să te programezi (click aici)

Leave a Reply

Your email address will not be published.